Posted on Hozzászólás most!

Szamárverseny

Csacsiság azt hinni, hogy buta állat a szamár. Az gondolni pedig, hogy a csacsik között nincsenek szépek, szebbek és legszebbek, egyenesen szamárság. A szamár szó hallatán elcsépelt sztereotípiák csengenek a fülünkbe. Nincs még egy olyan háziállat, amelynek ilyen rossz lenne a “társadalmi megítélése”. Rádon azonban senkit nem zavart a szamarak rossz „piárja”!
A szamár szó hallatán elcsépelt sztereotípiák csengenek a fülünkbe. Nincs még egy olyan háziállat, amelynek ilyen rossz lenne a “társadalmi megítélése”. Rádon azonban senkit nem zavart a szamarak rossz „piárja”!
A csökönyösen csöpörgősre sikerült időjárásban tizenöt szamarat neveztek gazdáik a második alkalommal megrendezett országos versenyre melyen, a Hegyesdről érkezett Hoffmann György Zokni névre hallgató kedvence aratta le a babérokat. Második helyen végzett Boncida, akit Alsónémediből nevezett Surányi Krisztina. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Dudarról érkezett Szalontai Zoltán Ördög névre hallgató szamara állhatott fel.
A megannyi mese és rajzfilm főbb szereit megformáló állatok gyorsasági versenyben is összemérhették magukat. A Csacsi GP idei győztese a rádpusztai Muki volt, akit Baranyai Zoltán lovagolt. A gyerekek kedvence címet az Alsónémediből érkezett „boci” szemekkel néző háromnapos Szeder nevű csacsi vívta ki, aki leginkább egy termetesre sikerült plüssállathoz hasonlított.

Vélemény, hozzászólás?