Posted on Hozzászólás most!

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány

Önkénteseket és ideiglenes befogadókat keresünk! Ideiglenes befogadó: Olyan segítő, aki egy (vagy több) általa kiválasztott kutyát tart, amíg az gazdára nem talál (vagy ameddig lehetősége van rá). Feladata elsősorban az, hogy szocializálja őt és átmeneti otthont nyújtson neki. Az állatorvosi ellátását az alapítvány biztosítja a kutyának, de az etetése a befogadóra hárul. Extrém esetben természetesen, ha a jó helyet tudja csak biztosítani, az élelmet megoldjuk.

Önkéntes segítő: Segít, ha tud és ott, ahol tud. Nem feltétlenül kell az állatotthon közelében lennie, az ország minden pontján segítségünkre lehet. Amelyik megyében önkéntesünk van, oda tudunk kutyát örökbe adni. Ilyenkor az önkéntes feladata, hogy időről-időre meglátogassa az általunk örökbe adott állatokat, ellenőrizze a körülményeket és értesítsen minket, ha probléma van. Természetesen az állatotthonban is szükség van segítségre, hiszen jelenleg az állatotthonnak 2 állandó önkéntese van! Mi gondozzunk az állatokat és az apróbb feladatokat is mi látjuk el.
Sok gazdink is önkéntessé vált és segít ahol tud! Egy-egy gazdink a honlapot fejleszti, egy a levelezésben és az akciókban segít, néhányan a rendezvényeken segítenek.
És mindenki, amikor tud jön az önkéntesnapokra dolgozni. Jelentkezni az állatotthon elérhetőségein lehet!

Így segíthet. Elérhetőség Facebook, Cím: 2364 Ócsa, Újerdő 33. Képek itt.
(M5 autópályán az inárcsi pihenőhelynél a stop táblánál jobbra, majd az elsõ földúton jobbra; kb 2 km. A Bodrogi Kúria után tovább egyenesen).
Az Állatotthon nyitva tartási ideje: H-Szo 10-15 óráig (Téli idõszámítás), H-Szo 8-16-ig (Nyári idõszámítás), Vasárnap 10-14-ig
Elõzetes megbeszélés alapján eltérünk a nyitvatartási idõtõl. Egyeztetni telefonon illetve e-mailben lehet!
Az alapítvány képviselõje: Merza-Nagy Rita, 06 20 3404274 (minden ügyben)
Az Állatotthon telepvezetõje: Nagy Henriett, 06 70 7011175 henni.szentferenc@gmail.com (csak kutya kiadás és az agarakkal kapcsolatban)

Vélemény, hozzászólás?