Posted on Hozzászólás most!

Szerencsés baleset a Bengáli tigrissel

Csalinak használta a kelléknek szánt felfújható delfint az az idomár, akit előadás közben megtámadott egy bengáli tigris. Jeff Harwell a játék állatnak köszönheti az életét. Felsikított a közönség, mikor meglátta, hogy az arizonai vadaspark egyik dolgozója megbotlik és elesik, a hatalmas bengáli tigris pedig azonnal ráveti magát. A nagy testű ragadozó hirtelen elkapta Jeff Harwell pólóját, és rángatni kezdte.
– Nem volt eltervezve az az esés, egy pillanatra én magam is azt hittem, hogy nagy baj lesz. Azonnal berohantunk, és riasztottuk az őrt is, hogy ha kell, akkor hozzon altató lövedéket. Szerencsére Jeff remekül tudta kezelni a helyzetet – mondta a park másik munkatársa, Kathleen Reeder a Daily Mailnek.
A tapasztalt idomár ugyanis még azelőtt kapcsolt, hogy megsérült volna: megragadta a keze ügyében fekvő, kellékként használt, felfújható delfint, meglóbálta, majd a medencébe dobta. A vadmacska figyelmét azonnal megragadta a játékállat, és utánavetette magát a vízbe. Jeff így menekült meg.

Vélemény, hozzászólás?