Posted on Hozzászólás most!

Széttépte a kisfiút a megvadult kutya

Darabokra tépte egy 13 éves skót kisfiú karját egy megvadult amerikai buldog. A megrémült gyerek azt hitte, megeszi a kutya. Két bátor szomszédnő sietett a 13 éves Nicky Henderson segítségére, akit Edinburghban egyik barátja házában támadott meg egy vérszomjas amerikai bulldog. A hatalmas lélekjelenlétről tanúskodó 45 éves Donna Squires és a 46 éves Katie Johnston páros egyike először egy lapáttal kólintotta fejbe a Kilo névre hallgató ebet, majd egy partvisnyéllel feszítette szét a feldühödött kutya száját, amelynek esze ágában sem volt elengedni a fiút. A „tettest” azóta elaltatták, de a megsértett artériája miatt rengeteg vért veszítő, csontig széttépett Nickyre még több korrekciós műtét, így izom és bőr átültetés is vár még. Örülhet, ha valaha tudja majd használni a karját.
– Olyan volt, mint egy démoni kutya, a szemei vérben forogtak – mesélte az egyik „hős” Donna.
– Rettegek a kutyáktól, de ezúttal gyorsan kellett cselekedni, nem volt időm a félelemre. Nicky anyjukája, Suzanne Henderson teljesen kétségbe volt esve az eset után.
– Borzalmas látvány nyújtott a fiam karja. Olyan volt, mint egy széttrancsírozott pizza
– mondta a szülő.
– Remélem, felépül, de most még nagyon gyenge és összetört. Nicky elárulta nekem a kórházban, azt hitte, hogy a kutya megeszi őt. Rémálmai voltak, de most, hogy tudja, elaltatták a támadóját, kissé megnyugodott.
Kilo gazdái Julie és Alan Korfanty is megtörtek, de nem a kutyájuk elvesztése, hanem a fiú súlyos sérülései miatt.

Vélemény, hozzászólás?