Posted on Hozzászólás most!

Terry Black feljelentést tesz a NOÉ ellen

Feljelentést tesz a NOÉ Állatotthon Alapítvány ellen hétfőn annak a dabasi tanyának a tulajdonosa, ahonnan a szervezet elszállíttatott mintegy harminc kutyát – közölte a Terry Black néven ismertté vált Rácz Károly, a Kóbor Blöki Nonprofit Kft. ügyvezetője szombaton az MTI-vel.
Az ügyvezető elmondta, hogy a tanya tulajdonosa szintén a nonprofit szervezet vezetője. A NOÉ Állatotthon Alapítvány szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy a rendőrség egy illegális kutyatelepen, egy dabasi tanyán elkobzott 30-40, étlen-szomjan, rendkívül rossz körülmények között tartott kutyát, az ebek elhelyezéséről, állatorvosi ellátásáról az ügy lezárásáig az alapítvány gondoskodik.
Terry Black azt mondta: a NOÉ Állatotthon valótlanságot állít, a tanyán összesen 27 kutya volt, s azokat rendszeresen etették. Mint hozzátette, nem igaz az sem, hogy rossz állapotban lettek volna a kutyák, vagy hogy közülük néhány a pincébe lett volna bezárva. Az állatokat a Kóbor Blöki Kft. ideiglenesen, pár napra szállította a dabasi tanyára, amíg az új kutyatelep el nem készül – hangsúlyozta Terry Black, aki szerint ezért nincs szükség külön engedélyre.

Vélemény, hozzászólás?