Posted on Hozzászólás most!

Tiger Woodsszal kampányol az ivartalanítás mellett a PeTA

Az állatvédő szervezet Tiger Woods fotóját használja egy az ivartalanítás fontosságát hirdető kampányban, persze nem azért, mert a golfbajnok tévés bocsánatkérése az USA médiatörténetének egyik legnézettebb műsorszáma volt, mindössze azért, mert szerintük a botrány helyett inkább a fontosabb dolgokra kellene figyelnünk. Woods ügyvédcsapata természetesen azonnal tiltakozott, nem tetszik nekik ügyfelük fotója mellett a “A túl sok szex rossz is lehet” üzenet.
A PETA legújabb plakátjával az ivartalanítás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, és hogy most is meglegyen a kellő visszhang, erre a túlhabzó szexuális aktivitása miatt botrányba keveredett golfbajnok, Tiger Woods képét találták a legjobb illusztrációnak.
Ezt persze nem a profi golfozó beleegyezésével tették, úgyhogy Woods ügyvédjei egyáltalán nem támogatják a felhívás megjelenését. Szerintük „A túl sok szex rossz is lehet, még a kistigriseknek is. Segíts távol tartani a macskáidat (és kutyáidat) a bajtól: mindig ivartalaníts és heréltess!” kampányszöveg nem vet valami jó fényt a bajból éppen sorozatos bocsánatkéréssel kilábalni próbáló Woodsra.
Az állatvédő szervezet szerint azonban igenis ki kell használni Woods botrányát, mert ezzel legalább jó dolgokra lehet fordítani a ráirányuló figyelmet. „Míg a világot bejárta Tiger Woods szexuális életének története, megpróbáljuk arra helyezni a hangsúlyt, amire érdemes. Ahelyett, hogy arról beszélnénk, mit tett a profi golfbajnok a magánéletében, megpróbálunk arra összpontosítni, hogy hogyan tudunk segíteni az otthontalan állatpopulációnak az ivartalanítással és a heréléssel” – írja a PETA közleményében.
Woods ügyvédei nem látják ilyen pozitívnak az összefüggést, a PETA-nak megküldött felszólításukban határozottan érthetővé tették, nem lesz jó vége, ha használják a sportoló képmását ebben a hirdetésben – írja az X17Online.com. Woods stábjának a botrány újra felemlegetésén túl nyilván az sem tetszik, hogy ügyfelük szerintük nem elég jó társaságba keveredett: az állatvédő szervezet ugyanis általában pornósokkal szeret kampányolni a túlzásba vitt szex ellen. Jenna Jameson többször is állt már a kameráik előtt ez ügyben, legutóbb pedig Sasha Greyjel nyomatékosították az üzenetet.

Vélemény, hozzászólás?