Posted on Hozzászólás most!

Tigrissel egy ágyban a 17 éves lány

A legveszélyesebb vadállattal éjszakázik mindennap Felicia Frisco. A tizenhét éves tampai lány egy félesztendős hímmel, Will-lel osztja meg otthonát és ágyát, mégis nyugodtan alszik.
A tizenhét éves Felicia Frisco szülei évtizedek óta vadállatokkal foglalkoznak, lányuk szinte testvérként nőtt fel a hatalmas bestiák mellett.
– A szüleim mindig arra neveltek, hogy tartsak meg bizonyos távolságot az állatokkal, mert a tigrisek mégiscsak veszélyesek, és soha nem szabad bennük feltétel nélkül bízni. De én úgy gondolom, hogy egy bengáli tigrist nevelni semmivel sem nehezebb, mint egy kutyát – jelentette ki a tampai tini a Peoplepets.com nevű portálnak.
Felicia még a szobáját is megosztja a féléves nagymacskával, Will-lel. Együtt sétálnak, játszanak, sőt alszanak is, ez utóbbit azonban csak addig, amíg Will betölti az egy évet, utána ugyanis félő, hogy kitúrná Feliciát az ágyából, talán fel is falná, hogy kényelmesebben heverészhessen.
Will egyébként nem az első nagymacska, amellyel Felicia szoros kapcsolatot ápolt, Will apjával, Darubával is együtt élt már egy évig. Forrás: Bors

Vélemény, hozzászólás?