Posted on Hozzászólás most!

Valódi gazdája találta meg az ónémetjuhászt

Elveszettnek hitt kutyusára ismert Tamás és barátnője, amikor elolvasta a kutya történetét. Állatvédők mentettek meg egy fiatal, láncra kötött németjuhász kutyát, mert a nyakára erősített vaslánc belenőtt az állat húsába. A cikket olvasva a pár azonnal jelentkezett a kecskeméti Menhely az Állatokért Alapítványnál, hogy szeretne találkozni a kutyussal, mert talán ő az, akit már hónapok óta kerestek. A pár hat hetes korától nevelte az ónémetjuhászt, ám egy napon az állat eltűnt a kertjükből.
– A párommal naponta több órán át böngésztük az Internetet, hátha rábukkanunk Max-re – mesélte Tamás. – Már kezdtük feladni a reményt, amikor megláttuk a cikket.
Bár Max még növésben van így sokat változott az elmúlt időben, a képek és az oltási könyv alapján bebizonyosodott, hogy Frigyes valójában azonos Max kutyával. Az állatorvos elmondta, hogy a nyakörv akár egy hónap alatt is belenőhet az eb húsába, különösen akkor, ha egy fiatal, növésben lévő állatról van szó
– Iszonyú belegondolni abba, mit élhetett át szegény kutyánk a kóborlása során, hisz mi még csak ki sem kötöttük soha – sóhajtott Tamás. – Szerencsére most már ismét velünk van és mi azon leszünk, hogy elfelejtse múltbéli megrázkódtatásokat és újra boldog legyen velünk.
Mariann és Tamás arról számolt be, hogy miután haza vitték Max-et, a kutyus azonnal boldogan vette birtokba a házat. Első útja az ágyához vezetett, ahol boldogan heveredett végig kedvenc labdáját rágcsálva – írja a Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?