Posted on Hozzászólás most!

Villanyoszlopra menekült a kutyák elől

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők egy 51 éves férfit, akit négy angol bulldog támadott meg Sándorfalván vasárnap reggel. A rendőrség ügyeletére a mentősök jelentették be az esetet. Az 51 éves férfi a város szélén sétált, amikor a négy állat minden előzmény nélkül rátámadt.
A sétálgató férfi egy villanyoszlopra próbált felmászni a kutyák elől, végül egy autós sietett a segítségére. A sofőr a kutyák közé hajtott, azok pedig elszaladtak, ekkor már többen is a sérült férfi segítségére siettek. A férfit a szegedi mentők súlyos sérülésekkel vitték a Traumatológiai Klinikára, a lábán és a derekán több helyen megharapták a kutyák – tájékoztatta hétfőn a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs főhadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A Szegedi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt rendelt el nyomozást az ügyben, sikerült megtalálni a kutyák gazdáját, a 38 éves sándorfalvi nő azt mondta a rendőröknek, hogy csak egy pillanatra tévesztette szem elől az állatokat, azok így szaladhattak ki az utcára.
Az ügyeletes állatorvos megállapította, hogy a kutyák rendelkeznek a szükséges oltásokkal. Az ebek jelenleg karanténban vannak.

Vélemény, hozzászólás?