Posted on Hozzászólás most!

Visszaeső bűnözők kínozták az állatokat

Orvhalászokat fogtak a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei. A három férfi közel 500 kg halat halászott le a Kurci csatornából.
Szerdán a hajnali órákban a rendőrök Szolnok belterületén ellenőriztek egy mikrobuszt és az abban utazókat — tájékoztatta a Szoljon.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A jármű átvizsgálása során hamar fényderült, hogy a három férfi halászni volt, de az is gyorsan tisztázódott, hogy ezt mind engedély nélkül tették. Az egyterűben 1 felfújható vizes gumicsónakot, 6 db 50 méteres hálót, 1 üzemképes elektromos halászeszközt és 500 kg nemes halat találtak az egyenruhások.
A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság lopás bűntett és állatkínzás vétség elkövetése miatt indított nyomozást az elkövetők ellen.
A három gyanúsított nem ismeretlen a vízirendőrök előtt, hiszen mindegyikükkel intézkedtek már korábban, többször is hasonló jellegű bűncselekmények miatt. Közülük ketten jelenleg ítéletre várnak a bíróságon hasonló bűncselekmény elkövetése miatt. Forrás: Szoljon

Vélemény, hozzászólás?