Posted on Hozzászólás most!

Zalatnay Cini csatlakozik az állatrendőrökhöz

Zalatnay Sarolta híresen nagy állat- és természetbarát. Cini megelégelte, hogy a hazai törvények ugyan határozottan védik az állatokat, a hatóságok mégsem tudnak megfelelően fellépni a törvénysértőkkel szemben. Éppen ezért tervbe vette, hogy a nemrégiben magántőkéből megalakult első hazai állatrendőrséghez csatlakozva megpróbál hathatós eszközökkel fellépni az állatkínzók ellen.
“Persze a munka dandárját azok az aktivisták végzik, akik jól felszerelt kocsival azonnal elindulnak egy-egy adott helyszínre, de én igyekszem a népszerűségemet felhasználva támogatni őket” – mondta a Napi Ásznak Cini, aki egy tévéműsort is tervez, melyben az amerikai példa nyomán folyamatosan az akciók képsoraiból mutatna be történeteket.
“Itthon is fogatóak azok a külföldi csatornák, amelyeken esztendők óta sikerrel mennek azok a műsorok, amelyeken keresztül bepillanthatunk az állatrendőrség működésébe. Ezekből merítettem az ihletet, és szeretném, ha a közeljövőben egy stáb kísérné a hazai ‘rendőrök’ minden lépését. A nyilvánosságtól való félelem talán visszavetheti Magyarországon az állatkínzások számát” – mondta az énekesnő. (Forrás: Stop)

Vélemény, hozzászólás?