Posted on Hozzászólás most!

Zalatnay Sarolta az állatok védelmében

Három napon keresztül extra terhelést vállalt be Zalatnay Cini az állatok védelmében!
Niki, Zalatnay Cini lánya az egyik nagy közösségi portálon beszámolt arról röviden, hogy van édesanyja, s épp merre jár, mit csinál. Cini egy úgynevezett Világexpedícióhoz csatlakozott, s nagyon jól érzi magát végre. Lássuk Niki sorait:
„Jóóó reggelt! Niki vagyok, anyu már Portugáliában van, klassz útja volt, küldött képet és pár sort nektek magáról az expedícióról: Szeptember 22-én, szerdán ő is csatlakozott a Dr Medveczky Világexpedícióhoz. Három napon keresztül fog napi 50 kilométert sétálni Leirira városából, a híres zarándokhely, Fatime érintésével Estoriá-ig.
Útjának célja, hogy Magyarországon egy bajba került állatok védelmére szakosodott Állatzsaru-központ jöjjön létre, ahogy azt az Animal Planet csatornáról már sokan ismerik!! A fotót Andris Katalin készítette! A lakókocsiban alvás pedig új színfolt volt a tegnap estéjében! :))”
Végre igazán kivirulva láthatjuk hosszú idő után Zalatnay Saroltát. Ideje volt a váltásnak. S a jelek szerint az egészségi állapota is megszilárdult, ami külön örvendetes tény.

Vélemény, hozzászólás?