Posted on 2 hozzászólás

Zalatnayt feljelentette az állatmenhely vezetője

Feljelentette Zalatnay Saroltát egy szolnoki állatmenhely vezetője, aki 2 millió forintot adott kölcsön az énekesnőnek, de a határidőig nem kapta vissza. Zalatnay Sarolta szerint ez így nem igaz, ezért ő is feljelentést tesz rágalmazás, becsületsértés és zsarolás miatt. Korábban egyébként két évet volt börtönben csalásért, akkor is pénzt kért kölcsön, és nem adta meg. Tovább a teljes videóriportra
Feljelentette Zalatnay Saroltát egy szolnoki állatmenhely vezetője, aki 2 millió forintot adott kölcsön az énekesnőnek, de a határidőig nem kapta vissza. Zalatnay Sarolta szerint ez így nem igaz, ezért ő is feljelentést tesz rágalmazás, becsületsértés és zsarolás miatt. Korábban egyébként két évet volt börtönben csalásért, akkor is pénzt kért kölcsön, és nem adta meg.
A menhely vezetője fél éve ismerte meg Zalatnay Saroltát egy tévéműsorban. Akkor Zalatnay felajánlotta segítségét, az ígérte támogatókat szerez az alapítványnak. De végül ő kért pénzt. Abonyi Mónika azt mondja hibázott, hogy adott pénzt, de Zalatnay végig hitegette. Először fél milliót kért az autójára, azt ígérte, egy hónap múlva megadja. Aztán 400 ezret kért, a csekkjeire. Azt mondta neki, hogy biztos megadja, mert a lánya örököl külföldről. De harmadszorra is kért.
Összesen 1 millió 940 ezer forintot adott kölcsön Abonyi Zalatnaynak, azt mondja, a saját pénzét, amiből a menhelyet szerette volna bővíteni. Egyik kolleganője kétszer is ott volt a pénzek átadásánál. Kiderült, hogy az akitől Zalatnay lánya örökölt volna, meg sem halt. Ekkor jött rá, hogy nem kapja vissza a pénzét. Feljelentést tett.
Zalatnay Saroltát kerestük, azt mondta a történet 90 százaléka nem igaz, de csak jövő héten nyilatkozik. Közleményt adott ki, ebben azt írja, hogy méltatlan a vád, és feljelentést tesz becsületsértés, rágalmazás és zsarolás miatt.
Zalatnay Sarolta 2004 őszén ment börtönbe. 2 évet ült, 100 milliós üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalásért. Az ítélet szerint 36 kisbefektetőt csapott be. Legutóbb pedig 4 hete pakolták ki tárnoki lakását a végrehajtók, mert több millió forinttal tartozik hitelezőinek.

2 thoughts on “Zalatnayt feljelentette az állatmenhely vezetője

  1. […] betelt a pohár és megelégelte, hogy valaki megint bemocskolta a nevét. Ezúttal nem hagyja annyiban a dolgot és becsületsértési pert […]

  2. […] Mónikát a Csillagszem Alapítvány elnökét, aki csalás gyanúja miatt feljelentette a 63 éves Zalatnay Saroltát a szolnoki rendőr kapi-tányságon, tegnap délután már meg is […]

Vélemény, hozzászólás?