Posted on 1 hozzászólás

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs milliós kutyája

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs eleinte titkolták, ám most már boldogan vallanak szerelmükről. Az egyik napilap azt is megtudta: hamarosan hárman lesznek.
Linda és Balázs a közelmúltban úgy döntöttek, közösen vásárolnak egy kiskutyát. Mivel az állat az elköteleződés, a felelősségvállalás jele is, fiatal szerelmeseknél a házi kedvenc tartása egyet jelent a párkapcsolat szorosabbá tételével. Lindáék ugyanakkor nem akármilyen ölebet néztek ki – írja a Bors. A sztárpár egy világhírű, feltehetőleg holland tenyésztőtől származó, különleges pomerániai törpespitz kutyát szeretne megvásárolni.
“Huszonöt van belőle a világon ettől a tenyésztőtől, a gitáros Slash is tőle vette. Gyönyörű kiskutya, világbajnok szülőktől, nagyszülőktől. Egy ilyen eb eszmei értéke felbecsülhetetlen. Nem is adják el őket, mindig találkoznak a potenciális gazdikkal, úgy döntenek, és általában ismerősök vagy azok barátai viszik el őket, úgyhogy most látogatási időszak van” – mesélte Linda, aki párjával egyelőre csak látogatja a kiskutyát.
Miért olyan érzékeny fajta ez a bizonyos kutya, és miért igényel különleges bánásmódot?
– A törpespitz nem annyira öleb, mint például a chihuahua. Sokkal „kutyásabb”, nem igényel annyi kényeztetést, masnizást, és akár még sportolásra is rá lehet venni – árulta el egy törpespitztenyésztő, Edit, aki hozzátette, mindemellett rendkívül érzékeny kölyök a maga 500 grammjával.
– Mivel kistestű kutya, csupán egy-két utódot ellik, azt is császármetszéssel és igen komplikáltműtéttel tudjuk a világra segíteni. Talán ezért is oly keresett ez a fajta, hiszen a sztárok a ritkaságokat szeretik – mondta a kenneltulajdonos, aki szerint a pomerániai törpespitzeknél a legkockázatosabb dolog a balesetveszély, hisz könnyen törnek kicsiny, vékony végtagjaik, és bagolyrablásról szóló rémtörténetekről is szólnak legendák.
A hollywoodi sztárok is imádják – Zimány Linda és párja nem véletlenül a pomerániai törpespitzt nézte ki maguknak, hiszen a közel egymillió forint értékű kutya a hollywoodi sztárok nagy kedvence. A milliárdos örökösnő Paris Hilton is beszerzett már egyet, a Black Sabbath énekese, Ozzy Osbourne, illetve a legendás Elvis Presley is ezt a kutyafajtát választotta egykor házi kedvencként. Forrás Bors és Storyonline

1 thought on “Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs milliós kutyája

  1. […] Linda reagált reagált az őt ért támadásokra: kiderült, szó sincs luxus kutyavásárlásról, és a menhelyi állatokon is ott segít, ahol csak tud – igaz, nem viszi mindig magával a […]

Vélemény, hozzászólás?